Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 29. august 2021, kl. 10:30
Sted Snostrup Kirke, Snostrupvej 10, 3600 Frederikssund
Susanne Leiding

INDVIELSE AF KIRKESTIEN

Snominoen eller Oppesundinoen – kært barn har mange navne. Denne søndag har du mulighed for at gå en lokalforankret Camino i det nuværende og fremtidige Vinge.

En dag fuld af oplevelser, som starter kl. 10.30 i Snostrup Kirke. Vi tager revanche for udskydelsen af åbningen af kirkestien og har sat alle sejl til for at markere denne dag som en festdag, ikke mindst for dig, der bor i Oppe Sundby og Snostrup Pastorat.

Denne søndag starter vi med en musikgudstjeneste i Snostrup Kirke, hvor organisten Eva Sandfort på violin og Peter Eget på harmonika vil spille os afsted ad kirkestien til det Gamle Gartneri. Her vil Vinge Gror fortælle om deres fine projekter og drømme for stedet. Fra Gartneriet går vi til Vinge Station, hvor Susanne Rud vil fortælle om Vinge-portrætterne på stationen. Et sving på kirkestien fører os til det splinternye Bykontor. Her er både borgmesteren og byrådet inviteret, og vi håber at de vil supplere projektleder Dennis Ravn i fortællingen om igangværende planer og de mange drømme, der er for det fremtidige Vinge.

Efter Bykontoret deler kirkestien sig i to. Man kan vælge at besøge den nye, flotte multibane og legeplads i Vinge eller gå gennem Tvindmosen, hvor kommunens dygtige biolog Karin vil fortælle om plante- og dyrelivet i mosen. Dagen slutter i Oppe Sundby Kirke, hvor kirkestien slutter (indtil videre). Her vil menighedsrådet byde på en forfriskning, mens folkemusikerne spiller som afslutning på denne dag, spækket med oplevelser for alle.