Torsdag d. 12. september 2019, Kl. 14:30 til kl. 15:30

Giv dit barn en hyggelig eftermiddag

Børneklubben fungerer igen i Snostrup fra torsdag d. 29. august, og 1. søndag i advent, den 1. december, er sidste gang inden juleferien. Her afslutter vi sæsonen med krybbespil i Snostrup Kirke. Børnene tager skolebussen fra Ådalens Skole og bliver hentet ved busstoppestedet ved Snostrup Præstegård. De bliver budt på te/saftevand og lidt mad, de får de gode historier fra Bibelen, som vi omsætter til teater, kreativt samvær og en fortrolighed med kirkens rum og gudstjenester. Børnene skal afhentes kl. 16.30.

Alle børn fra 1.-6. klasse kan deltage. Der kan max. være 12 børn, så det forbliver et hyggeligt rum med en nærværende voksen.

Tilbudet er gratis, og tilmelding foregår ved henvendelse til vores kordegn på tlf.: 47311043.

Marianne Bette Grøndahl
Snostrup Præstegård