Dato Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 10:30
Sted Oppe Sundby Sognehus, Roskildevej 187, 3600 Frederikssund
Jaques Duelund Mortensen og Susanne Leiding
Løvfaldsgudstjeneste i Oppe Sundby

Skyerne gråne, og løvet falder. Oktobers smukke farveløv har en vemodig stemning, mens året langsomt går på hæld.

Denne særlige søndag prædiker Jacques Duelund Mortensen, der i længere tid har virket som kirkernes rådgivende arkitekt.

Jacques arbejder som afdelingschef hos Mangor og Nagel, og han er tæt knyttet til begge kirker. Vi glæder os til at høre ham!

Korene medvirker og Susanne Leiding er liturg ved gudstjenesten.

Efter gudstjenesten bydes der til kaffe og sammenkomst, hvor Jacques vil fortælle mere om, hvordan det skrider frem med restaureringen af Oppe Sundby Kirke, og ude på kirkegården nede ved graverboligen vil vores graver Martin Jessen, der er medlem af Jyderup RC-klub fremvise og køre med et udvalg af sine og klubbens minitrucks i skalaen 1:14.